Ακύρωση Παραγγελίας:

Στην περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ενημερωθείτε από εμάς (μέσω e-mail) ότι η παραγγελία σας απεστάλλει, μπορείτε να μας ενημερώσετε με τους παρακάτω τρόπους και θα ακυρώσουμε εμείς την παραγγελία σας χωρίς καμία χρέωση:

E-mail:
• Η ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να είναι αυτη που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία.
• Το e-mail θα πρέπει να αναγράφει τα Όνομα, Επώνυμο καθώς και τον κωδικό παραγγελίας ή να έχει επισυναπτόμενο το e-mail αποδοχής από εμάς.
• Το e-mail θα πρέπει να αναγράφει την πρόθεση του πελάτη να ακυρώσει την παραγγελία.

Τηλεφωνικά:
Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 5984701 τις εξής ώρες και ημέρες:
Δευτέρα και Τετάρτη : 8.30 -14.30
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή : 9.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00
Στην περίπτωση που η παραγγελία σας βρίσκεται σε κατάσταση “Απεστάλει’’ (γεγονός που σημαίνει ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η παράδοσή της από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier ACS), θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα μεταφοράς.
Εάν το ποσό έχει κατατεθεί ήδη είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω πιστωτικής κάρτας σας επιστρέφουμε το πόσο μείον τα τραπεζικά έξοδα εντός 30 ημερών.

Πολιτική Επιστροφών:

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν γίνει δεκτό από εσάς, μπορεί να το επιστρέψετε εντός 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής, παίρνοντας τα χρήματά σας πίσω.
Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω courrier (ταχυμεταφορά) και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν εσάς. Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν παραβιαστεί, συνοδευόμενα πάντα από την απόδειξη αγοράς τους από εμάς καθώς και του δελτίου αποστολής. Σε περίπτωση δικού μας σφάλματος τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν εμάς.

Σύμφωνα με την παράγραφο 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994 ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την από απόσταση πώληση εγγράφως εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Το δικαίωμα αυτό εκκινεί από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης ή αποστολή των προϊόντων, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Η δήλωση αποστέλλεται εγγράφως στα ακόλουθα στοιχεία :

 

Με συστημένη επιστολή προς το «Φαρμακείο Γιαγιάκου Αικ. & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα στο Αιγάλεω, Θηβών 374  Τ.Κ. 12242 ή 
με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@pharmazen.gr.

 

Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το φαρμακείο μας.